PENSIUNEA JUAN DE AUSTRIA - Av.Carlos III, 150 - 04720 - Aguadulce, Roquetas de Mar ( Almeria Spania ) REZERVARI TEL. +34 950 340 163eMailContact

Locuri de interes. Ce trebuie să faceţi. Propunerile noastre.

1 Aguadulce plaje şi Roquetas de Mar plaje.

Durata: 1 zi.
Localizare: 1,2 km distanta dintre Hostal Juan de Austria şi de plajă. Aguadulce.

plaja aguadulce

Plaje bine echipate, Q certificatul de calitate emis de Turism spaniol Quality Institute (ICTE). Blue Flag.
Nu suprapopulate. Linişte.
Parcare gratuită Facilitatea.
O mulţime de restaurante.
Curăţenie securizate, de zi cu zi de plaja de nisip şi apă, apă accesibilitate pentru persoanele în vârstă sau cu handicap în Aguadulce plajă.
Pistă de jogging, banda de biciclete. Promenade.
2010 noua linie de transport care leagă Aguadulce plajă.


Plaja Aguadulce
plaja Los bajos
plaja Las salinas o los baños
plaja La romanilla
plaja La bajadilla
plaja Urbanizacion de Roquetas
Plaja Serena
Plaja Cerrillos
plaja Punta Entinas Sabinar

2 Parcul Natural Cabo de Gata Nijar UNESCO.

Timp: 3 zile
Locatie: Almeria. Ecoturismului . Parcul natural Cabo de Gata Nijar. 49 mii de hectare de suprafaţă. Rezervaţie naturală a biosferei UNESCO.

Mai multe informaţii

Plajele din Costa de Almeria

Acestea sunt : Plaja San Miguel de Levante; Plaja La Garrofa; Plaja San Telmo; Plaja Las Olas; Plaja Nueva Almeria; Plaja El Bobar; Plaja El Perdigal; Plaja El Toyo; Plaja Retamar; Plaja Torregarcia; Plaja Las Amoladeras; Plaja San Miguel de Cabo de Gata; Plaja La Almadraba de Monteleva; Plaja Las Salinas de Cabo de Gata; Plaja La Almadraba de Monteleva; Plaja La Fabriquilla; Plaja San Miguel de Poniente. Plaja San Miguel de Levante e o plaja medie ce acopera golful San Miguel si regiunea turistica Almerimar. Prezinta plaje nisipoase, destule locuri de parcare si facilitate precum toalete, dusuri, umbrele, facilitati pe roti. Aici atat politistii cat si salvamarii sunt foarte vigilenti. Mod de a ajunge in Costa de Almeria Exista 5 aeroporturi internationale care ofera zboruri ieftine din Marea Britanie care au acces catre Coasta Almeria. Aceste aeroporturi internationale sunt Almeria, Murcia, Alicante, Granada, si Malaga. Aeroportul Almeria se afla in centrul regiunii facand ca si orice oras din regiune sa fie doar la 1 ora distanta de acest aeroport. Murcia este urmatorul aeroport care se afla in nordul Almeriei. Se poate zbura si la Malaga, care e la aproximativ 2 ore si jumatate distanta cu masina, fiind situate in sudul regiunii Almeria. Accesul aici va fi din ce in ce mai facil datorita faptului ca au loc modernizari atat la aeroporturi cat si pe caile rutiere.

3 Alcazaba de Almeria, monumentale

Timp: 4 ore, de preferat seara.

Recomandare: Vizitaţi seara de la ora 19:00 pentru a evita caldura. Entrada gratuita para ciudadanos de la Unión Europea. intrarea libera pentru cetăţenii Uniunii Europene.

Adresa: strada Almanzor, s/n - 04002 ALMERIA
Tel.: +34 950 175 500 mai multe informații

Traseul turistic trenul prin oraşul Almeria. Compania: SurBus. Cost: 5 euro / 21 RON. Mai multe informaţii la tel. 34 950 624 735. Durata: 50 minute aprox. Ore: Sambata si Duminica 11:00 h, 12:00 h, h 13:00, 17:00 h, h 18:00, 19:00 h. Sursa: Plaza Emilio Perez (Almeria). Se vedea ruta

4 Vizitaţi Acvariul din Roquetas, de distracţie martie cu Roquetas Karting curse. Scăldat în Mario Park.

Timp: 3 ore.

Aquarium Roquetas mai multe informații
Karting Roquetas mai multe informații
Mario Park mai multe informații

5 Efectuarea unui tur de Almeria şi Granada monumentale

Timp: 3 zile. Minim de 1 zi in fiecare domeniu.
Cazare în Granada: www.alojatur.es

Alhambra Granada şi Generalife, palate Nazaries, din zona monumentale. În interior puteţi vizita palate Carlos V. Noi recomandam sa vizitati cartier Albaycin, şi Catedrala din Granada în cazul în care regii catolici sunt îngropate. Pentru a introduce complex de Alhambra este recomandabil de a cumpara bilete in avans.
Bilete:Servicaixa, La Caixa, card de credit.
Informaţii turistice:www.alhambra-patronato.es

6 Montat pe cămile

camelus

plimbari Camel, zile de naştere, surprize şi sărbători, excursii tematice cu ghizi specializati în Andarax Bajo, la doar 15 min. de la capital de Almeria. Istoria, cultura şi peisaje. Ne vorbesc spaniolă, germană şi engleză.

Ideal pentru familiile cu copii sau prietenii.
Adult preţ: 12 euro / 50 RON, copii: 9.5 euro / 39 RON.
Grupuri de 10 persoane. Rute diferite.
În nici un Pechina picnic cu grătare în aer liber.
Mai multe informaţii

7 Almazara Castillo de Tabernas

Asistat Vizită culturală (spaniolă, engleză şi franceză), de durată o jumătate de oră, explicând diferite stadii ale producţiei de petrol.
Degustare gratuită de ulei de masline extra virgin Castillo de Tabernas picual şi amestec.
Program de vizitare: de luni până duminică, dimineaţa.
Mai multe informaţii

8 Flamenco

chelo ruiz flamenco almeria

Asociaţia FLAMENCA EL MORATO

De ore: În fiecare vineri de la 22:00 h.
Locaţie: Almeria oraş, Peña Flamenco El Morato, Calle Manuel Vicente, pesteri del Pozo.
Direcţii: A7-E15 autostrada, ieşirea Av.Federico García Lorca, Sun Valley căutare acasă, fotbal.
Observaţie: scena este într-o peşteră.
Contact: Tel +34 950 854 586. Mobil: +34 672.52.54.60

Mai multe informaţii

SCOALA FLAMENCO "CHELO RUIZ"

Centru s-au alăturat Flamencology Granada Mariquilla
strada Pitas, 10
04008 – Almeria
Cheloruiz.flamenco@gmail.com | My Space Chelo Ruiz flamenco

9 Trasee montane pentru distanţe scurte sau lungi.

Timp: 1 zi

Recomandare: trebuie să fie obişnuiţi cu drumeţii. Dar este cazul să alegeţi o cale scurtă şi dificultate scăzută sau uşoară. Aprovizionarea cu energie.

Mai multe informaţii

10 Iesi. Discoteci, baruri, cluburi de noapte.

- Marina Aguadulce: Puburi şi cluburi: Dolce Vita, el Bribon de la Habana, Antica, Mojito, Dry Martini Pub, Salero Pub Heartbreak cu muzică live.

bribon habana

- Sala Boss Almeria. Parque Nicolas Salmeron: Mae West Almeria, Teatro Dolce, Amargo, Mandala

- Center 501 en Aguadulce: Baruri şi restaurante pe timp de noapte.

11 Almeria film western. Fort Bravo şi Oasys. Vizitaţi peisaj şi peisaje legendare.

almeria cine

Fort Bravo Texas Hollywood, American scenarii oraşe western în Tabernas, Almeria. Centru de echitatie. Este un studio unde se fac filme gen western, si un parc tematic unde Clint Eastwood si-a facut filmele despre cowboy precum 'The good the Bad and the Ugly' si 'Fist Full of Dollars'.
Fort Bravo 'Texas-Hollywood' mai multe informaţii

Desert Park temă 'Oasys' parcuri de amuzament si tematice din Costa de Almeria 'Mini-Hollywood' include o grădină zoologică, piscina cu jacuzzi şi topogane, bufet-restaurant, spectacole de muzică live şi fetele Cancan. Un loc ideal pentru a petrece o zi cu familia si unde copiii se vor bucura. Este un oras din vestul salbatic cu spectacul, cowboys, muzee, restaurante, si un loc de joaca pentru copii. Cost: 17euros for adults 9euros for children.
Oasys desert park temă mai multe informații

CABO DE GATA NIJAR Cabo de Gata Nijar Acesta este un parc natural in apropiere de aici si merita sa fie vizitat. Este o zona protejata cu o importanta valoare ecologica datorita faunei si florei ce se gaseste aici. Fiestele de pe Costa Almeria. Exista numeroase fieste de-a lungul coastei, iar localnicii sunt foarte primitori fata de turistii care vor sa participe la ele. Principala fiesta este cea de vara care are loc in ultima saptamana a lui august. Aceasta traditie are loc din evul mediu. In fiecare an fiestele inchid circulatia pe drumuri, oamenii de toate varstele danseaza si canta pe strazi. De regula noaptea au loc concerte tinute de star-uri pop spaniole. Aceste fieste incep la debutul saptamanii si se termina de regula duminica noaptea.

12 Vizitaţi sere. Stiu agriculturii moderne.

agro

Alimentare staţie experimentală Palmerillas, Cajamar Fundaţia

Autostrada A7-E15, ieşire 420 Mojonera, din spatele SOLPLAST
04710 El Ejido ( Almeria )
Tel.+34 950 580548 / +34 950 580580
14 hectare de teren cu legume de infrastructură, în creştere de fructe, staţii de agro-meteorologice şi laboratoare.

Las Palmerillas mai multe informații

Clisol Agro

Vizitaţi cu efect de seră Almeria pentru a afla astăzi agricultura poate fi o activitate bună. Acesta este un turneu adaptat ca vizitatori, fie pentru turism, industria profesional, sau studenti la 3 ani la cele mai vechi.

Diferite excursii vizitarea diferitelor tipuri de culturi de legume la diferite etape ale procesului: de la sămânţă la livrarea produsului final pentru piaţa de consum.

La sfârşitul turului oferă o degustare de legume cu ulei de măsline extravirgin, pâine şi miere, oferindu-le posibilitatea de a verifica in situ aroma, culoarea, aroma şi textura de diferite soiuri de culturi cultivate în provincie.

Clisol Agro mai multe informații

Fundacion Tecnova

Parcul Ştiinţă şi Tehnologie din Almeria. Campus Universitatea din Almeria. Rutier Sacramento nenumerotate.
tel. +34 950 29 08 22
www.fundaciontecnova.com
Clădirea următoare Alquian în construcţie, anul 2011
Laboratoare de cercetare şi inovare în agricultură, creşterea experimental, de combatere a dăunătorilor, seminţe de legume şi fructe.

13 MUZEUL ALMERIA

Expoziţia permanentă de monumente culturale din companiile din milenii BC treilea şi al doilea. Expoziţia se bazează pe depozitele găsite în mii, Argar, şi Villaricos, mai ales poze de arheolog belgian Luis Siret. De asemenea, are rotaţie expoziţii de diferite tipuri.

Rutier de Ronda, 91
04005 - Almeria
Tel. 0034 950 17 55 10

Informaţii cu privire la: Website Muzeul de Almeria

CENTRUL ASTRONOMIC

Aflat in Gergal, Sierra de los Filabres, acesta prezinta cel mai puternic telescop din lume. Satele Trogloditilor Acestea sunt numeroase aici si merita vizitate, mai ales pentru a vedea cum inca multe familii traiesc in case facute in pesteri sapate in lateralul stancilor.