BUCĂTĂRIA MEDITERANEENE SPANIOLA ANDALUZĂ DIN ALMERIA. NOASTRE GASTRO RESTAURANT HOTEL MIC DEJUN.
Un 'tapa' din Spania este, în esență o gustare servită în cele mai multe baruri sau restaurante să însoțească bea -alcoolicul sau nu-. Acest consum itinerant (locale, consum și nou local) este numit tapas, sau tapas. În multe regiuni din Spania, este destul de comună pentru a mânca la cină sau la sfârșit de săptămână în funcție de tapas, cum să mănânce în mod normal mentionat ca ciobire sau ciugulit.


În sudul Spaniei, este, de asemenea tipic în 'tapas' alimente gastronomie. Un capac este un mic eșantion de un fel de mâncare gătit, care este, de obicei, însoțită de o băutură. În Andaluzia se solicită o bere sau vin sau 'mosto' și este însoțită de un capac. Capacul poate fi mezeluri, masline, hamburger.
Restaurantul și cafeneaua sunt deschise publicului larg și oaspeții. Restaurant mediteranean cu alimente tipic andaluz și gastronomie. Alimente care pot fi adaptate la gusturile si nevoile dumneavoastra. De asemenea ne putem pregăti în avans și gustări Takeaway, picnic, etc. pentru călătorie sau dacă petrece ziua pe la prețuri accesibile. Mai mult de 30 de ani de experiență de gătit pentru oamenii din întreaga lume.

Meniul de la 9 euro, mese pentru 6 euro, și un meniu à la carte.
CAFENEAUA BAR
Există o mare varietate de lapte: lactoză, ovăz, semi, etc la oameni intoleranta la lactoza.
- Deschideți publicului larg 07:00 la 23:00 ore.
- Terasă cu umbra
- Scrisoare inghetata pentru copii
- cafea și lichioruri rece
- beri Carta
- produse de patiserie, Takeaway
- apă rece pentru răcire
- Ziarul
- Zonei Libere acces zonă și PC cu Internet
- Televizor DTT
- aer condiționat
