PENSIUNEA JUAN DE AUSTRIA
Av. Carlos III, nr. 150
04720 - AGUADULCE ROQUETAS DE MAR / COSTA ALMERIA
Rezervari: TEL. +34 950340163 eMail recepcion@hostaljuandeaustria.comfacebook hostaljuandeaustriatwitter hostaljuandeausHostalJuandeAustria Google Pluswhatsapp hjaWhatsApp Mobil +34 640628259skypehostaljuandeaustria
Birou de rezervări apel:
tel
de luni până duminică, 7:00AM la 23:30PM.
habitacion 102

PENSIUNE JUAN DE AUSTRIA AGUADULCE ROQUETAS COSTA ALMERIA LITORAL SPANIA. BINE ATI VENIT.

Hostelul este situat în Aguadulce, un oraş de coastă situat în oraşul Roquetas de Mar, provincia Almeria - Spania. Acest lucru într-o zonă rezidenţială practic dedicate turismului, una dintre regiunile cu mai multe ore de soare pe zi în toată Europa.

Aguadulce este un port de acostare pentru ambarcaţiuni mici, şi este, de asemenea, o zona de divertisment. Acesta baruri, pub-uri, restaurante.

Un kilometru un an şi jumătate din această plajă Aguadulce lapped de Marea Mediterană, cu ape calme. Deja pe promenada de la malul mării, de-a lungul Coridorului Verde perfect acceptabil, vă invităm să luaţi o plimbare pe îndelete.

aguadulce beach

Puteţi merge, de asemenea cu maşina către oraşul Almeria pe drum, cu vedere la orizontul mare, şi a circulat de stânci frumoase peste 12 km.

Roquetas de Mar, la 7 km este centrul comercial 'Gran Plaza', care oferă o, îmbrăcăminte hypermarket, magazine de moda, cinematografe Yelmo Cineplex, Worten, H&M, ZARA, BERSHKA, DESIGUAL, etc. A km 3 este Vicar 'Via Park' Mall recent deschis în vara-toamna anului 2008, inclusiv: hypermarket CARREFOUR, BRICOMART, magazin de produse sportive DECATHLON, KIABI, Porcelanosa.

În apropiere este setarea magnific a parcul natural Cabo de Gata Nijar UNESCO.

VACANTE LITORAL ALMERIA SPANIA VARA 2016

Spania > Oferte Spania > Litoral Spania > Litoral Andaluzia > Litoral Almeria

Oferta noastra hotel vacanta pentru vara 2016 este acum disponibil.

Turismul din Costa de Almeria

Costa Almeria este un loc grozav pentru petrecerea vacantelor, este neatens, dar are tot ce si-ar dori orice turist. De cand s-a deschis pe rutele cailor aeriene bugetate Ryan Air si Easyjet aceasta coasta este in sfarsit accesibila. Cel mai important obiectiv din Almeria este Alcazaba o fortareata araba, construita in seculul 10 de catre Caliph de Cordoba Abdar Rahman al III-lea. In Gergal, Sierra de los Filabres, se poate vizita un centru astronomic unde se poate gasi cel mai puternic telescop din lume. Se pot vizita multe sate de trogloditi care merita vizitate pentru a vedea cum acestia stau in pesteri sapate in dealuri. Satul Santa Fe de Modujar merita vazut. Almeria are multe festivaluri incluzand Carnavalul si Saptamanile Sfinte. Totusi cel mai important eveniment este Fair Almeria. Apa de-a lungul coastei este clara si este de regula foarte calda precum este si aerul. Plajele sunt bine intretinute si sunt nisipoase. Exista cateva terenuri de golf care merita sa fie vizitate. Aici se practica practice orice sport acvatic posibil, precum si echitatia sau cataratul pe muntii din zona. Porturile din Costa de Almeria.

Aici sunt populare plimbarile cu barcile si yachtingul. Aceasta coasta prezinta o multitudine de porturi de-a lungul malurilor. Datorita cresterii populatiei si a veniturilor din aceasta regiune a aparut nevoia de mai mult spatiu de acostare, si astfel guvernul a facut demersuri in acest sens pentru a spori infrastructura situata la marginea litoralului. Primele cinci portuti din Costa Almeria sunt: - Almerimar Puerto Deportivo – acest port este localizat intre Punta de los Banos si Punta de las Entinas, si 8km catre vest de farul Punta Sabinal; - Roquetas de Mar Puerto Deportivo de Roquetas de Mar – acest port este unul pescaresc, langa care se gasesc facilitati pentru sporturi acvatice, si dune de nisip de la Punta Sabinal. Nici Castelul Sa nu se afla departe de aici; - Almeria Club del Mar de Almeria – Aici se gaseste fortareata arabeasca Alcazaba; - San Jose Puerto Deportivo San Jose – aici sunt 244 de danii de la 5 la 12 m dintre care un sfert sunt de inchiriat. De aici se pot observa peisaje frumoase si exista si o plaja frumoasa.

News 01/10/2015 Eliberați site-ul oficial pentru Rusia, Ucraina, Belarus

hoteluri din Aguadulce Almeria www.hotelalmeria.ru

News 30/11/2014 - Ziua Naţională a României – Inaugurarea festivă a asociaţei noastre

Locația: Roquetas de Mar, din Spania Evenimentul se va desfaţura de la ora 12 la ora 23 la Pista Deportiva El Puerto de la intersecţiile străzilor Calle de San Marcos cu Avenida de Peru . Vor avea loc evenimente culturale (concerte de muzică populară, expoziţii de artă tradiţională românească, etc.) cât, sociale, economice (Înfrăţirea dintre Roquetas de Mar şi Sângeorz Bai). Evenimetul va fi expus mediatic atat în România cât şi în Spania. Dintre participanţi amintim: Ansambluri folclorice: Ansamblul Păuniţa din Sângeorz-Băi, Orchestra condusă de Anghel Urs ansamblul Transilvania. Mai multe informaţii romaniaexpres.com Spania Andaluzia.

tv digital De ore:
Check-In: 12:00 h. AM la 23:30 h. PM
Check-Out: 12:00 h. AM.

Coordonate GPS:
Latitudine: 36º 48'36.96" N / Long: 2º 35'17.73" O

Carti de credit acceptate:
visa mastercard euro6000 4b