OFERTE HOTEL LITORAL SPANIA ALMERIA. EARLY BOOKING VARA 2016

Rezervă din timp şi a obţine până la 7% reducere. Vizitaţi Cabo de Gata Nijar. Reducere de 5% la apartamente in Granada. Bucuraţi-vă de andaluz bucătăria tipică la Paşti cu meniu degustare noastre. Copiii cămile plimbare cu harta si ghid turistic. Vizita Cabo de Gata.

plaja Monsul

Localizare: Hotelul pensiunea este situat la 1200m de plaja. Camerele sunt dotate cu: baie, TV, internet wifi, balcon sau terasa, uscator de par. Facilităţile: restaurant, bar. Facilitatiil de care dispun turistii sunt: parcare.

ALMERIA, ROQUETAS DE MAR 4 zile 3 nopti mic dejun inclus de la 204 euros July & September 2016.

Discount: 7% - Pana in 31 Mai 2016

 

plaja revelion

INFORMATII UTILE
nudism plaja RENT A CAR : se pot inchiria autoturisme la un pret incepind de la 30 euro / zi . In toate statiunile sunt numeroase agentii de turism si reprezentante rent a car cu preturi competitive.

Vera, Mojacar, Cabo de Gata sau Punta Entinas Sabinar in Roquetas de Mar playa, o altă plajă mediterană şi a treia din Spania care şi-a făcut loc în top, e considerată a fi capitala nudismului european. O plajă lungă şi vastă, baruri pentru nudişti la fiecare doi paşi, terenuri de volei, hidrobiciclete etc. fac din Vera Playa recomandarea ideală pentru amatorii de bronzat în pielea goală. Datorită climei prietenoase, e deschisă aproape tot anul.

Cele mai cunoscute plaje sunt Playa de Aguadulce şi Playa Roquetas de Mar, recunoscute pentru standardele europene de securitate, calitatea apei şi serviciile de curăţenie şi informare ecologică. Pe lângă plajă, sporturi nautice şi cluburile de noapte din zonă, veţi rămâne fascinaţi de specialităţile culinare - fructele de mare, peştele, sangria, care au un gust inconfundabil.

Intimitatea restaurantelor cu specific pescăresc şi zgomotul valurilor oceanului sunt ingredientele perfecte pentru o seară specială de vara 2011.